Házirend

 

 1. Az apartman vendégei csak a bejelentőlapon szereplő fizető vendégek tartózkodhatnak, IDEGENEK MÉG LÁTOGATÁS CÉLJÁBÓL SEM!
 2. AZ APARTMAN A PIHENÉST SZOLGÁLJA! A HÁZBAN ÉS A KERTBEN VALÓ BULIZÁS ZAJONGÁS SEM NAPPAL, SEM ÉJSZAKA NEM MEGENGEDETT!! A további kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük ennek szigorú betartását!
 3. A HÁLÓSZOBÁKBAN DOHÁNYOZNI SZIGORÚAN TILOS!
 4. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
 5. Az utcai kaput kérjük minden éjszaka bezárni!
 6. Az apartman elhagyásakor kérjük az ablakokat és a balkonajtókat is bezárni, mert a balatoni viharok kiszámíthatatlanok.
 7. Az apartmanban keletkező hulladékot kérjük folyamatosan lehordani az udvari szemétgyűjtőbe és ne az elutazás napján egybe leömleszteni a kukába, illetve ott hagyni a házban. A műanyag palackokat és az üvegeket kérjük, szelektíven gyűjtsék az erre kijelölt kukába!
 8. Kérjük kedves vendégeinket, hogy a teraszokra az apartman berendezéseit (pl.: az étkező székeit) ne vigyék ki, mert azokat a napsütés vagy az eső károsítja.
 9. Az erkélykorlátokon való törölköző illetve egyéb ruhadarabok kiteregetését kérjük mellőzni, erre a célra használják a szárítóállványokat.
 10. Az elutazás napján az apartmant 10 óráig kell elhagyni. Amennyiben 10.30-ig nem hagyják el a házat, úgy pótdíjat számolunk fel.
 11. Kérjük kedves vendégeinket, hogy az apartmant elutazáskor olyan állapotban hagyják, mint amilyen az érkezéskor volt, különös tekintettel a konyhára, mert a végtakarítás – ami az alapárban benne foglaltatik – nem nagytakarítást jelent. Ellenkező esetben a kaució nem jár vissza.
 12. Az okozott károkat teljes mértékben meg kell téríteni.

13. A házirendben foglaltak nem betartásának estleges következményei minden esetben a vendégeket terheli.